Buus hvem?

At starte småt betyder ikke at ambitionerne er små

Jeg, Amalie Buus, er kvinden bag Buus Studio. Mit ønske har altid været at starte mit eget brand.

Jeg er vild med at mixe og matche smykker, og ønsker derfor at dele min smykkeglæde med andre. Det er vigtigt for mig, at man kan give smykkerne sit eget udtryk. Netop derfor er smykkerne lavet i tidsløse og enkelte designs.

Jeg har med sin sans for æstetik og kvalitet derfor skabt et bæredygtigt smykkeunivers til glæde for dig og ikke mindst mig selv. Læs mere om Buus Studios værdier nedenfor.

Bæredygtighed

Den grønne rejse tager vi i fællesskab.

Jeg ønsker at gøre en forskel, så vidt det er muligt. Derfor er tankerne bag Buus Studio også gennemtænkt ned til mindste detalje, angående bæredygtighed og kvalitet.

Dette vil sige at du som køber, er med til at støtte en virksomhed som ikke udvinder nye metaller fra naturen, men derimod bruger dem som vi allerede har tilgængelige. Materialet er selvfølgelig ligeså ægte som nyt.

Hertil kommer det løse, herunder smykkeæsker, silkepapir, samt forsendelseskasser og poser, som også er lavet i et miljøvenligt alternativ.

Produktion

Buus Studios smykkeproduktion er certificeret i RJC (Responsible Jewellery Counsil), hvilket fremmer forbrugeres sikkerhed til industrien bag produktionen. Non-profit organisationen opretholder etik, menneskerettigheder og miljø.

For mig, som indehaver af Buus Studio, så er det vigtigere end nogensinde før, at omfavne bæredygtighed og tidløshed. Både for at være et eksempel for andre, men også for at skabe en langvarig positiv effekt på forbrug, samfund og produktion.

Kvalitet

Vedligeholdelse holder dine smykker smukke.

Et smykke har et langt liv foran sig, og dette liv kan forlænges ved simpel vedligeholdelse. Smykkets glans opretholdes bedst ved at undgå kemikalier, brusebade og håndvask.

Tak fordi du havde lyst til at høre om Buus Studios mission og værdier.